Viktrogram

Viktminskning LightLife

Det finns en lösning!

Deppa inte ihop om du har ett viktproblem, har misslyckats många gånger och nästan gett upp! Många av dem som kommer till oss har provat allt men har inte riktigt lyckats. Vi har fått väldigt fina resultat med våra viktprogram och är unika med vårt arbetssätt. Vi människor är alla olika med olika erfarenheter av livet och olika historier, så vi skräddarsyr programmet efter dig, vi arbetar helt utifrån din situation, din historia och DIG som person. 

Våra viktprogram bygger på KRM-metoden och här samarbetar jag tätt med min parhäst kost- och livsstilsinspiratören Tina Gloaguen som är dietist i grunden och utbildad i Frankrike. 

Här nedan finner du våra olika program. Om du har frågor om dem tveka inte att höra av dig!

 

Stoppa sötsuget!

2 ggr
Här lär du dig att stoppa sötsuget i stunden. Vi jobbar med det som just du är svag för och ofta har sug efter. Det behöver inte just vara sötsug, det kan också handla om snacks eller viss typ av mat. Vi jobbar igenom det som just du har problem med och du kommer att lära dig hur du kan använda denna metod på egen hand.

Du får också matnyttig information och tips om hur just du i din situation kan hålla en jämn blodsockernivå under dagen.

Har du frågor eller vill boka, skicka ett meddelande genom att klicka på knappen och ange att det gäller programmet ”Stoppa sötsuget”.

Pris: 1795 kr

LightLife program KRM

En ny väg till din vikthälsa

6 månaders program
Detta är ett effektivt individuellt program för dig som vill lägga grunden till att kunna göra en förändring när det gäller din vikt och få en sund relation till mat och din kropp. Under 6 månader arbetar vi tillsammans med dina utmaningar och hjälper dig så att du ska kunna lyckas få hållbara förändringar i framtiden.

Varannan gång jobbar du med de underliggande känslorna tillsammans med Ulrika. Vi använder i huvudsak metoden EFT för att kunna släppa taget om tankar, beteenden och känslor som hittills hindrat dig från att lyckas med få bestående resultat.

Med Tina jobbar du med den praktiska förändringsprocessen och får olika verktyg och handledning som hjälper dig att kunna nå ditt mål.

För mer information, frågor eller bokning skicka ett meddelande genom att klicka på knappen och ange att det gäller programmet ”En ny väg till din vikthälsa”.

Pris: 1630 kr / månad

Djupgående viktprogram med EFT

3 månaders program med EFT
Detta är ett program för dig som har mycket i ditt känslomässiga bagage och har en mångårig viktproblematik. Vi fokuserar främst på det känslomässiga och rensar upp i din historia, till exempel jobbiga händelser,  mobbning, dåliga hemförhållanden som barn osv. Vi fokuserar helt och hållet på just DIG och DIN historia och hur den påverkar dig idag och använder oss av kraftfulla förändringstekniker som t ex EFT . Du kommer också jobba med sötsug, kroppsbild, vanor, föreställningar mm. Under dessa 3 månader ses vi 8 gånger och lägger grunden för en framgångsrik och hållbar förändring när det gäller mat och vikt. 

Under denna period ingår det också ett möte med dietisten Tina Gloaguen på Skandiet där ni tillsammans tittar på vad du brottas med när det gäller mat och livspussel. Hon ger dig konkreta råd och hjälper dig att få en överblick och en klarare bild av din livssituation.

Efter dessa 3 månader rekommenderar jag starkt att gå till Tina under en period för råd och stöd när det gäller matvanor, näring  och livspusslet. 

Har du frågor eller vill boka, skicka ett meddelande via knappen och ange att det gäller ”Viktprogram med EFT”.

Pris: 2395 kr/mån